Quantcast

TV Patriot spustila FTA distribuci na 23,5E

| Tisk

Slovenská regionální stanice TV Patriot vstoupila na satelit Astra 3B na pozici 23,5 st. východně, kde poskytují své služby také satelitní platformy CS Link a Skylink.

Stanice se objevila na novém DVB-S transpondéru slovenské společnosti Towercom, který vedle nové stanice TV Patriot obsahuje také programy TV JOJ a JOJ PLUS. Brzy se na novém kmitočtu mají objevit další slovenské neplacené programy - TV Markíza, Doma, Jednotka, Dvojka, TA3 a slovenské rozhlasové stanice.

TV Patriot je jediná regionální televize na Slovensku, která vypracovala a zrealizovala vlastní model celodenního obrazového vysílání zpravodajsko-zábavného programu s interaktivními prvky. Uvádí web TV Patriot. Stanice vysílá 24 hodiny denně a divákům nabízí vedle zpravodajství i informace o nových filmech, knihách, pořady o zdraví a kráse, rady motoristům apod.


obrázek

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,836 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 5/6


norma: DVB-S
modulace: QPSK
service ID: 5108
video PID: 1018
audio PID: 1028
CA systém: žádný, FTA

TV Patriot doposud využívala k distribuci svého signálu kapacitu na družici Thor 6 (0,8°W) skandinávského satelitního operátora Telenor Satellite Broadcasting (TSBc) spolu s dalšími programy. Toto vysílání zde mohli přijímat klienti jiných DTH služeb - freeSAT a Digi TV.

redakce





Reklama




Vybrané články