Quantcast

TV ZAK od 15. ledna nonstop v multiplexu 3

| Tisk

logo Regionální televizní kanál TV ZAK ukončí k 1. lednu 2012 sdílení kmitočtu s celoplošnou televizí Prima. Od 15.1.2012 bude ZAK TV vysílat 24 hodiny denně na vlastní programové pozici v multiplexu 3, který je provozovaný společností Czech Digital Group (CDG).

Od poloviny ledna bude ZAK TV vysílat v multiplexu 3 spolu s programy Prima LOVE a Rádiem Proglas z digitálních vysílačů Plzeň - Krašov (kanál 52), Sušice - Svatobor (kanál 52) a z dokrývače Karlovy Vary - Tři Kříže (kanál 60). DVB-T síť 3

logoNaši diváci se mohou těšit na zpravodajství, které bude více o detailech to znamená z regionů do regionů. Budeme se více soustředit na životy našich diváků, budeme natáčet zprávy z jejich okolí, o jejich úspěších a problémech. Stejně na tom budou i další pořady, které budou taktéž regionální. A v neposlední řadě jsme rádi, že konečně můžeme vysílat i o víkendech a navíc 24 hodin denně. Televize ZAK bude každý den vysílat 30 min. smyčku, která bude v průběhu dne několikrát aktualizována, což pro diváka znamená, že již nemusí zoufat, že v 17:40 hod. naše vysílání nestíhal vždy ideálně. Od 15. ledna 2012 si nás divák bude moci naladit kdykoliv. Zapne ZAK a v jakýkoliv čas shlédne půlhodinu informací z regionu. Kdyby ale někdo chtěl vědět vše z regionu přeci jen nejdříve, tak premiérové vysílání, tedy kompletní obměna půlhodinové smyčky, bude každý den v 17 hodin,“ říká Viktor Nový, manažer marketingu a PR televize ZAK.



ZAK TV funguje 15 let samostatně i v kooperaci s celoplošnými televizemi. V posledních letech ZAK TV sdílela kmitočty s TV Primou. Pro rok 2012 se televize rozhodla jít vlastní cestou a divákům přinést "lepší a delší program".

CDG provozuje DVB-T multiplex 3, který má pokrytí 95 procent obyvatel.

redakce





Reklama




Vybrané články