Quantcast

TELKA - startuje nová stanice TV Nova složená z archívních pořadů

| Tisk

Skupina Nova dnes 22.2.2013 ve 14:00 hodin spouští v pořadí pátý neplacený kanál s názvem TELKA. Stanice přinese to nejlepší, co televize Nova odvysílala za 19 let své existence. Diváci se mohou těšit na vysílání nekonečných seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě, dále na seriály Pojišťovna štěstí či Policajti z předměstí.

Ve vysílání TELKY nebude chybět legendární zábava, známé a populární tváře a soutěže. Na diváky čekají pořady jako Rychlý prachy, Kolotoč či Riskuj. Dále také zábavní formáty jako Zlatá mříž, Hogo-fogo, Zlatíčka, Horoskopičiny, Rande, Novoty, Politické harašení a další.


obrázek

V programu TELKY najdeme také opakování zpravodajských relací Televizní noviny, Sportovní noviny či ranní show Snídaně s Novou.

ČTĚTE TAKÉ:
* TELKA představila svůj TV program
* Nova Group získala licenci na stanici Telka. Odstartuje 22.2.2013

Koncept vysílání složeného z legendárních pořadů z dílny televize Nova, z nichž většina v době svého vysílání v průměru vysoce přesahovala 50 % hranici podílu na sledovanosti, vhodně doplňuje stávající portfolio stanic skupiny Nova a přináší divákům televizi tak, jak ji znají a mají rádi. Diváci ve výzkumech často deklarují, že jim tyto pořady chybí. Tudíž existuje velká poptávka, což vidíme i z obliby, kterou retro pořady mají napříč současnou nabídkou televizních stanic,“ řekl při představení nové stanice TELKA Jan Andruško, generální ředitel skupiny Nova.



Kde naladíme TELKU?

DVB-T

Stanice TELKA je umístěna do celoplošného DVB-T multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Signál z této sítě by měla naladit většina českých domácností. Pravdou je, že vysílače této sítě jsou umístěny na jiných stanovištích oproti multiplexu 1 až 3. To většinou znamená rozšířit anténní systém o novou anténu pro příjem tohoto vysílání. Pokud můžete terestricky přijímat TV Fanda a TV Smíchov, naladíte i TELKU.

kabelové a IPTV sítě



TELKA se postupně objeví v nabídkách kabelových operátorů. Zařazení programu do jejich programového rastru je plně v jejich rukou. Potvrzeno je přidání do nabídek UPC, O2, NejTV, ELSAT, Netbox, Moravianet a HD SIGNAL.

satelit

Společnost CET 21, provozovatel skupiny Nova, získala na posledním zasedání RRTV pro program TELKA i satelitní licenci. Diváci satelitních služeb Skylink a CS Link se programu dočkají jen v případě, pokud společnost sama umístí program na satelit Astra 3B (23,5°E). U ostatních DTH platforem (Digi TV a freeSAT) se program objeví v případě zájmu provozovatelů služeb.

Na oficiálních stránkách telka.cz není o satelitním vysílání programu TELKA žádná zmínka.

redakce





Reklama




Vybrané články