Quantcast

Multiplex 3 se rozšířil o ACTIVE TV

| Tisk

logo Společnost Czech Digital Group, a.s. (CDG), provozovatel třetího zemského digitálního multiplexu (MUX 3), zahájila dnes 22. dubna ve 12.00 hodin celoplošné vysílání nové televize ACTIVE TV.

Dnes o tom informovala společnost Czech Digital Group. Zahájení pravidelného vysílání ACTIVE TV je naplánováno na 1.6.2013.


obrázek

Vstup do třetího multiplexu umožní televizi ACTIVE šířit svůj program na 93,5% část území ČR. Její program bude mít možnost sledovat 95,7 % obyvatel České republiky, což představuje přibližně 9 765 tisíc diváků. ACTIVE TV doplní ve třetím multiplexu celoplošné vysílání stanice Prima ZOOM, Prima LOVE, Óčko, Šlágr TV a rozhlasové stanice Proglas. V MUX 3 již v jednotlivých regionech vysílají také stanice západočeská regionální TV ZAK, moravskoslezská TV Polar, Jihočeská televize, moravská TV Morava a v oblasti Královéhradeckého a Pardubického kraje Východočeská televize V1.


obrázek

Nová celoplošná televize ACTIVE TV přinese do našeho třetího multiplexu další zajímavou programovou nabídku a rozšíří tak spektrum stávajících stanic, které mohou diváci sledovat na celém území České republiky. Nový zákazník je pro nás opět důkazem efektivního poměru nabídky ceny a technických parametrů, které v rámci třetího multiplexu nabízíme,“ říká Martin Gebauer, člen představenstva společnosti CDG.




obrázek

ACTIVE TV je první interaktivní televizí v ČR, která kombinuje informace, zábavu a přímý prodej prostřednictvím televizního vysílání. Formáty ACTIVE TV jsou postaveny na třech základních pilířích - interaktivitě, možnostech výhodného nákupu a kombinaci zábavy s informacemi. Vysílání ACTIVE TV nabídne divákům interaktivní soutěžní formáty, ezoterický obsah, světové dokumentární cykly o přírodě, vědě a technice, cestování, vaření i zvířatech a nezapomíná ani na děti. Interaktivní dětské studio v kombinaci s licencovanými pohádkami i vlastní tvorbou vykouzlí úsměv na rtech dětem a možnost oddychu pak nabídne jejich rodičům. V nočních vysílacích časech si pak na své přijdou i milovníci lechtivějších filmů a pořadů,“ říká Renata Pešková, výkonná ředitelka ACTIVE TV.

redakce





Reklama




Vybrané články