Quantcast

Nova Sport se vrací do nabídky UPC. Nova HD a Nova Sport HD opět v nativu u freeSATu

| Tisk

logo Od dnešní 12. hodiny mohou zákazníci největšího kabelového operátora u nás UPC Česká republika sledovat v rámci svých balíčků sportovní program Nova Sport. Ve standardní programové nabídce se ve všech tarifech objeví také programy Nova, Nova Cinema a TV Fanda ve vysokém rozlišení (HDTV).

Vyplývá to z dlouhodobé smlouvy, kterou mezi sebou uzavřely společnosti UPC Česká republika a CET21. Informovali dnes o tom společnosti.

Jsme rádi, že můžeme naše zákazníky potěšit návratem programu NOVA Sport ve vysokém rozlišení. Součástí dlouhodobé dohody s TV Nova je i zařazení programů Nova, Nova Cinema a FANDA v HD rozlišení. Dlouhodobě se snažíme udržovat a zvyšovat hodnotu televizních balíčků pro naše zákazníky. Myslím, že především fanouškům kvalitního hokeje, fotbalu nebo MotoGP uděláme touto zprávou radost,“ komentuje změny v programové nabídce Frans Willem de Kloet, generální ředitel UPC.

logoTěší nás, že jsme se dohodli s největším kabelovým operátorem v České republice na dlouhodobé spolupráci. Díky ní si budou moci zákazníci UPC vychutnat naše programy v té nejvyšší možné kvalitě a zároveň sledovat exkluzivní obsah a atraktivní sportovní události na prémiovém kanálu NOVA Sport", říká Christoph Mainusch, jednatel a generální ředitel skupiny Nova.



Společnost UPC po znovuzařazení výše uvedených programů disponuje ve své kabelové síti nadále nejpestřejší nabídkou na trhu, která celkově čítá 148 TV programů všech žánrů, z toho 32 v HD kvalitě.

Dohoda mezi UPC ČR a CET21, provozovatelem TV Nova se dotkla i satelitní placené televize freeSAT v Česku a na Slovensku. Původní zcela upscalované verze Nova HD a Nova Sport HD byly nahrazeny jejich HD verzemi.

redakce





Reklama




Vybrané články