Quantcast

Mediální informace

| Tisk

KIRCH ZÍSKAL PRÁVA PRO MS 2002 a 2006
Kirch Holding GmbH zakoupil vysílací práva od ISL pro MS v kopané pro2002 a 2006 za blíže nespecifikovanou sumu a možná bude Kirchvlastníkem práv ke hrám na celém světě. Kirch totiž bude zjišťovatmožnosti zakoupení práv pro Ásii, Afriku, Jižní Ameriku a Austrálii odISL, marketingové společnosti International Sports Media and MarketingGroup. ISL zbankrotovala začátkem tohoto roku. 'Kirch bude nabízetnejenom prodej práv po celém světě ale bude i spolehlivým dodavatelemtechnických služeb pro vysílací společnosti', řekl Alexandr Liegal,který je zodpovědný za sportovní práva u filmové a TV společnosti Kirch.

SEASONS BUDE ODPOJEN V ZÁŘÍ
Německá verze zajímavého tématického kanálu Seasons, kterýje určen společnosti lovců a rybářů, zmizí z německých obrazovekkoncem září tohoto roku. James Wells, generální ředitelfrancouzského digitálních programů multiThematique, v první řaděobviňuje německé kabelové společnosti za poplatky, které vyžadují.'Kirch, Bertelsmann a veřejno-právní vysílací společnostidostanou obrovskou slevu, zatímco malé TV programy mají 3xvětší cenu', říká Well. Dalším pravděpodobným důvodem je, žeSeasons spolu s dokumentárním kanálem Planete jsou součástíPremiere World, který je ještě daleko vzadu v plánech v počtupředplatitelů. V současnosti má Seasons okolo 75 tisíc abonentů,zatímco minimum pro přežití kanálu je 150 tisíc předplatitelů, říkají zdroje.

HISTORY CHANNEL V NĚMECKU
Americký televizní kanál History Channel chce v srpnu vysílat čtyřhodinovoumini sérii na téma 'Zlato v dějinách' souběžně na celém světě ve vícenež 60 zemích, kromě toho také v Německu. Podle informaceLPR (Landesmedienanstalt Rheinland-Pfalz) nemá History Channel v Německužádost zatím vyřízenu. Celosvětově má History Channel okolo 73 miliónů abonentů.



CNN BUDE V PAKETU VIASAT DIGITAL
Modern Times Group MTG AB 4.července informovala, že divizeViasat Broadcasting podepsala smlouvu se CNN International,která umožní vysílat zpravodajství uznávaného CNN jakosoučást digitálního paketu Viasat. Program bude nabízendivákům, kteří mají předplacenu nabídku 'Viasat Gold'.Program CNN Int. bude součástí nabídky Viasat na podzim tohoto rokua k dispozici tak bude více jak 400 tisíci domácnostem, kteří majípředplacenu nabídku Viasat. Viasat Gold nyní obsahuje 28 televiznícha 17 rozhlasových programů.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články