Quantcast

AMC Channel od 15. ledna v HD rozlišení

| Tisk

logo Společnost AMC Networks International rozšiřuje rodinu svých programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Po startu Film+ HD zahajuje vysílání také AMC HD. Program bude dostupný u operátorů, kteří se rozhodnou stanici zařadit do své programové nabídky.

AMC Channel HD je seriálový a filmový kanál. Během ledna se mohou diváci těšit mj. na následující pořady.

Od 7. ledna: Perníkový táta (4. řada)
Od 8. února: FARGO (premiéra 2. řady)
Od 22. února: Night Manager (premiérová 1. řada)


obrázek

Druhá řada seriálu FARGO se dějově vrací před všechny události, které se odehrály v první sérii. Divák se tak ocitne spolu s hlavními hrdiny v roce 1979 v Sioux Falls v Jižní Dakotě a v Luverne ve státě Minnesota, kde mladý policista řeší místní války gangů a zločineckých organizací, které se nebojí celý krvelačný kolotoč pojmout ve velkém stylu. V hlavních rolích: Kirsten Dunst, Ted Danson a další.




obrázek

Děj netrpělivě očekávaného seriálu THE NIGHT MANAGER se točí kolem postavy bývalého britského vojáka, kterého si najme agentka jménem Burr. Hlavním úkolem je dostat se do pozadí obchodu se zbraněmi ve Washingtonu. Aby se infiltroval mezi komunitu dealerů se zbraněmi, musí se sám stát zločincem. V moderní interpretaci románu od Johna le Carrého uvidíte hvězdné herecké obsazení: Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Olivia Colman, Tom Hollander nebo Elizabeth Debicki.

redakce





Reklama




Vybrané články