Quantcast

Prima PLUS startuje na Slovensku. Kde ji naladíme?

| Tisk

logo Česká komerční televize Prima spouští na Slovensku svoji stanici s názvem Prima PLUS. Stanice je od svého spuštění dostupná v nabídkách 10 operátorů, což znamená, že vysílání může sledovat až 1,5 milionu slovenských domácností s placenými tv službami.

Stanice Prima PLUS zahájila vysílání dnes 23.1.2017 ve 13 hodin a 10 minut. Novou stanici je možné si naladit u 10 operátorů, díky čemuž je pokryto 1,5 mil. domácností s placenými televizními službami. Diváci se mohou těšit na oblíbené primácké seriály, jako je Ohnivý kuře, V.I.P. vraždy či Přístav, ale i nový detektivní seriál Temný kraj.

V prvním roce se na kanálu Prima PLUS zaměřujeme na osvědčené seriálové formáty i zábavná show. Přichystáno máme také několik zajímavých novinek, kde navazujeme na naše nedělní detektivní pásmo, nebo představíme úplně nové prostředí. V případě úspěchu kanálu Prima PLUS plánujeme v budoucnu program rozšířit i o akviziční formáty,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

První letošní novinka, kterou FTV Prima představí na kanále Prima PLUS 29. ledna, je detektivní seriál Temný kraj s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli. Dále se představí například Kristýna Nováková, Martin Trnavský, Saša Rašilov, Tereza Kostková, Jan Teplý, Karel Zima nebo slovenská herečka Zdena Studénková. Hlavní hrdina bude postupně rozplétat celkem šest případů sériových vražd rozdělených do dvanácti dílů plných napětí, tajemných lidových pověstí a strašidelných legend. Děj je zasazený do melancholické nostalgie malebného venkova a baladicky laděných osudů hlavních hrdinů.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Představení televize Prima PLUS v Bratislavě

Nový kanál Prima PLUS obchodně zastupuje JOJ Group a sledovat jej mohou zákazníci těchto operátorů: Skylink, Slovak Telekom, UPC, VARES, SANTOV, SBD Šaľa, PEREMEDIA, Steam, Kabel Telekom a Towercom.

Stanice Prima PLUS HD je od svého uvedení na trh dostupná pro všechny zákazníky platformy Skylink na Slovensku. Program je součástí nenižšího balíčku DIGITAL, který je dostupný na všech aktivních kartách Skylink s aktivním slovenským regionem.

technické parametry - Prima PLUS HD pro Skylink:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,344 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Prima PLUS HD
service ID: 8009
video PID: 1910 (MPEG-4/HD)
audio PIDy: 1920 (MPEG), 1921 (AC3)
CA systémy: Irdeto (D096, 0624) a Viaccess Orca (0500/051910)

Prima PLUS bude v nabídce satelitních platforem Nová Digi TV SK a Magio Sat od 1.2.2017.

redakce





Reklama




Vybrané články