Quantcast

Nová Digi TV CZ a DIGI2GO zařadila stanici E!

| Tisk

logo Nová Digi TV CZ a DIGI2GO zařadila stanici E!
Do nabídky satelitní placené televize Nová Digi TV CZ a internetové a mobilní televize DIGI2GO byl dnes 3. října 2018 zařazen americký lifestylový kanál E! (E! Entertainment TV).

Oblíbená stanice, která přináší ty nejčerstvější zprávy ze světa celebrit a příběhy z Hollywoodu, je k dispozici všem divákům už v ZÁKLADNÍM programovém balíčku.

Kanál E! jsme zpřístupnili všem našim zákazníkům využívajícím satelitní DIGI TV i televizi přes internet. Stanici, která vysílá zprávy ze světa celebrit, příběhy z Hollywoodu, seriály o celebritách, ale i živé přenosy z udílení cen Oscarů, Emmy nebo Grammy, uvítají na DIGI TV především ženy,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Stanice E! vysílá od října nový seriál Ashlee+Evan, dokumentární sérii o Ashlee Simpsonové a Evanu Rossovi. Hlavní protagonisté se snaží skloubit životy rockových hvězd, čerstvých rodičů a tlak naplnit očekávání jejich slavných příjmení. Kanál divákům nabídne spoustu dalších seriálů včetně toho o sestrách Kardashianových.

Zákazníkům televize přes internet a satelitní DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se nový kanál objeví automaticky. Pokud tomu tak nebude, je potřeba set-top box restartovat. Uživatelé satelitní DIGI TV s CA Modulem si mohou kanál E! naladit prostřednictvím následujících parametrů:

technické parametry:


satelit: Thor 7 (0,8°W)
frekvence: 12,245 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4


norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

E!
service ID: 4022
video PID: 2202 (MPEG-4/SD)
audio PID: 2203 (AAC)
CA systém: Nagra MA (CAID 1882)

redakce





Reklama




Vybrané články