Quantcast

Skylink zvyšuje roční servisní poplatek v ČR, zdražuje balíček Smart

| Tisk

logo K 1.březnu 2019 začne platit nový ceník operátora česko-slovenské satelitní platformy Skylink. Změny se týkají roční úhrady servisního poplatku v Česku a také výše předplatného programového balíčku Smart a to v Česku i na Slovensku.

Servisní poplatek

Servisní poplatek bude od 1.3.2019 v Česku činit 1399 Kč při úhradě na 12 měsíců (doposud 1198 Kč) a 2399 Kč při úhradě na 24 měsíců (doposud 1895 Kč). Výše servisního poplatku hrazeného měsíčně prostřednictvím platebních metod SIPO a Inkaso z účtu se nemění.

Ke změně výše jednorázových plateb Servisního poplatku dochází teprve po dvou letech, a to pouze v ČR. Výše Servisního poplatku se tak dostává přibližně na úroveň Slovenska. Pravidelné měsíční platby prostřednictvím SIPO nebo Inkaso z účtu, při kterých odpadají starosti a náklady spojené s opakovaným naváděním platby, upomínáním a zbytečné komplikace spojené s deaktivací služby v případě opožděné platby, jsou pro naše zákazníky optimálním řešením.

Zvýšení ceny balíčku Smart

Operátor platformy Skylink zvyšuje také cenu nejnižšího placeného multikanálového balíčku. Od března bude tento balíček provozovatel poskytovat za 259 Kč měsíčně (doposud 239 Kč měsíčně), resp. 9,90 eur měsíčně (doposud 8,80 eur měsíčně).

Cena balíčku Smart se mění po třech letech. Od té doby operátor rozšířil nabídku o 16 HD programů. Navíc mohou všichni zákazníci sledovat své programy také přes mobilní a internetovou službu Skylink Live TV, včetně 7denního archívu a rozsáhlé videotéky a to až na 4 zařízeních současně.

V případech, kdy stávající úhrada Servisního poplatku nebo předplatné balíčku Smart pokrývá období delší než do 1. 3. 2019, začíná účinnost nové ceny až prvním dnem následujícím po již předplaceném období.

V případech pravidelné úhrady balíčku Smart prostřednictvím platební metody SIPO a Inkaso z účtu bude nová částka pokrývající předplatné na měsíc březen poprvé předepsána v měsíci únoru.



Datum splatnosti Servisního poplatku či balíčku Smart lze ověřit na www.skylink.cz, resp. www.skylink.sk v sekci Ověření služeb na kartě.

Zákazníci, kteří se změnou ceny nesouhlasí, mají právo ke dni účinnosti změny neprodloužit předplatné anebo smlouvu bez sankcí ukončit.

redakce





Reklama




Vybrané články