Quantcast

Skylink 7 - nový kanál Skylinku od 7. února

| Tisk

logo Již příští měsíc představí operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink svůj exkluzivní kanál s názvem Skylink 7. Stanice začne vysílat 7. února v 18:00 hodin a bude umístěna na 7. pozici ve FastScanu. Promo vysílání ve formě odpočítávání bude spuštěno již 1.2.2019.

Skylink 7 nahradí dosavadní program Skylink Ochutnávka, koncept, který nabízí každý měsíc všem zákazníkům Skylinku bez ohledu na jejich programový balíček jeden z placených programů. Společnost M7 Group, provozovatel Skylinku, se rozhodla projekt ochutnávky vylepšit a divákům zatraktivnit.

Skylink 7 bude složen z pořadů, které jsou v programových balíčcích Skylink. Nový kanál Skylink 7 přinese filmy, sportovní přenosy, dokumentární filmy, hudební a lifestylové pořady a dětské programy.

Diváci se mohou těšit na obsah z programů AMC, Filmbox, Horor Film, Cs Film, Film Europe, Film+, Československo, Be2Can, Sport1, Sport2, Golf Channel, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, WAR, Spektrum, KinoSvět, UP Network, Stingray iConcerts, Stingray Classica, TV Paprika, CS Mini a Minimax.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Propagace Skylink 7 (foto Skylink)

Program Skylink 7 bude vysílat v HD rozlišení. Diváci si budou moci vychutnat pořady v nejlepší možné technické kvalitě. Skylink 7 bude dostupný na všech aktivních kartách Skylink.

Z technického pohledu Skylink 7 nebude nabízet pořady souběžně s jejich placenými kanály ale v jiném čase, aby programová struktura byla pro diváky Skylinku ještě atraktivnější. Skylink 7 bude zároveň místem pro propagaci služeb a novinek operátora.

plánované technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)


kmitočet: 12,344 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: OFF
pozice ve FastScan: 7

redakce





Reklama




Vybrané články