Quantcast

Love Nature HD testuje na kapacitě Skylinku

| Tisk

logo Na kapacitě majitele satelitní platformy Skylink se objevily technické testy dokumentárního kanálu Love Nature HD. Tato stanice se ještě v tomto měsíci stanice součástí nabídky operátora platformy Skylink.

V současné době probíhají neveřejná testovací distribuce na jednom z transpondérů satelitu Astra 3B, který provozuje lucemburská společnost M7 Group, která vlastní i česko-slovenský Skylink. Vysílání Love Nature HD je kryptované systémy Irdeto a Viaccess Orca a zatím není dostupné pro koncové zákazníky, nicméně novou pozici si mohou naladit diváci již nyní.

Zařazení programu Love Nature HD do nabídky Skylinku je naplánováno na 15.8.2019.

Společnost M7 Group bude zajišťovat distribuci Love Nature HD pro zákazníky v Beneluxu (Canal Digitaal, TV Vlaanderen) a v České republice a na Slovensku (Skylink) pro DTH a dále pro televizní operátory, kteří se rozhodnou zařadit program Love Nature HD do své nabídky. Operátor vytvořil tři programové pozice Love Nature HD, která bude mít konkrétní využití - pro DTH v Česku a na Slovensku bude sloužit Love Nature HD CZ, pro zákazníky v Beneluxu pozice Love Nature BNL a pro mezinárodní distribuci Love Nature HD INT.

Love Nature HD bude zpočátku dostupný v původním znění (anglicky). Lokalizace se nicméně připravuje. Na další distribuční trase na satelitu Eutelsat 9B (freq. 11,881 GHz, pol. V, SR 275000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK) je již připravena volitelná audio stopa pro český dabing stanice.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,090 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Love Nature HD CZ
service ID: 783
video PID: (MPEG-4/HD)
audio PIDy: 7362 (anglicky, MPEG)
CA systémy: Irdeto (CAID 0624), Viaccess Orca (CAID 0500/051910)

Program Love Nature, který je společným projektem společnosti Blue Ant Media a Smithsonian Networks, nabízí milovníkům divoké zvěře a přírody největší světovou knihovnou přírodovědeckých programů v HD a 4K kvalitě, která zahrnuje více než 40 natáčecích lokalit po celém světě, včetně Zambie, Skandinávie, Kambodži a Austrálie.

redakce





Reklama




Vybrané články