Quantcast

Antik Sat s novým webem: Nové funkce a možnost objednání

| Tisk

logo Košický telekomunikační operátor Antik telecom dnes představil novou podobu svých internetových stránek pro svoji satelitní placenou televizi Antik Sat. Vedle nové grafiky se zákazníci dočkali i nových funkcí, včetně možnosti objednání služby přímo z webu.

Nový web Antik Satu se nadále nachází na své doméně antiksat.sk. Zde najde čtenář programy rozdělené podle žánru, kde se nachází i filtr s možností zobrazení stanic s archívem, HD vysíláním, co je na satelitu a zároveň na internetu a jaké programy jsou dostupné jen na internetu. Ze stránek Antik Satu je možné rovnou balíčky si objednat.

Z nového webu provozovatele je rovněž možné si pořídit přijímací zařízení - set top box Antik NANO 3S včetně přístupové karty Conax.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nový web DTH služby Antik Sat (repro)

Na webu je také uveden seznam partnerů Antiku, kde je možné si službu Antik Sat osobně objednat.

Novinkou je také možnost ověření aktivních služeb na kartě online. Je zde také uveden seznam aktuálně probíhajících akčních nabídek:

Akce 1+1 "Antik dává 2x VIAC"
- Platí pro zákazníky bez služby Antik WiFi internet
- Platí pro nové i stávající klienty
- Vztahuje se na každou aktivaci libovolného satelitního tv balíčku (mimo TV balíčku "Pre začiaktok")
- Pokud si předplatíte satelitní tv balíček na 6 měsíců, dalších 6 měsíců Vám operátor poskytne automaticky zadarmo (maximálně +12 měsíců)

Akce "-60 eur na zařízení satelitní TV"
- Platí pro zákazníky s Antik WiFi internetem
- Platí pro každého nového zákazníka o připojení Antik WiFi internetu ale i pro stávající klienty s Antik WiFi internetem (bez televizní služby od Antiku)
- Vztahuje se na objednávka od 1.6.2020 do 31.10.2020


- Výše slevy na zařízení služby Antik Sat je ve výši 60 eur s DPH
- Tato akce se nevztahuje na případy výměny/přechod služeb z Tango TV na Antik Sat
- Taktéž se tato akce nevztahuje na novou adresu připojení
- Celková sleva se v případě platby na splátky počítá v poměru: 1. splátka (-20 eur), 2. splátka (-20 eur), 3. splátka (-20 eur)

Jak si programy DTH služby Antik Sat naladit najde uživatel na této stránce. Na jiné stránce najde zákazník seznam všech aktualizací přijímacích zařízení Antiku, včetně podrobných informací o vylepšeních.

Antik Sat se vysílá z kapacit satelitu Eutelsat 16A na pozici 16°E. Vysílání je kryptováno systémem Conax. Služba je určena pro zákazníky na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články