Quantcast

Prima Star - archívní kanál od 14. června

| Tisk

Společnost FTV Prima během příštího měsíce rozšíří svoji rodinu lineárních kanálů. Od 14. června bude provozovat v pořadí desátý kanál pod značkou Prima - stanici Prima Star. Jak název stanice napovídá, program se zaměří na úspěšné pořady Primy, které byly natočeny za celou historii.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Na Prima Star se objeví řada známých tváří (foto: FTV Prima)

Prima Star je nová celoplošná stanice, která divákům nabídne zábavní pořady, napínavé soutěže i reality show. Diváci se mohou těšit například na zábavní talk show Nikdo není dokonalý, seriál Rodinná pouta ale i hudební show Carusošou.

Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima STAR bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ představuje nový kanál Marek Singer, generální ředitel skupina Prima.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Carusošou se vrátí díky stanici Prima Star (foto: FTV Prima)

Grafickou výbavu pro kanál vytvořilo audiovizuální studio DEPARTMENT, které stojí i za grafikou většiny kanálů skupiny. „Symbolem Prima STAR je, jak už název napovídá, hvězda - známka a ocenění toho nejlepšího, co kdy v rámci Primy vzniklo. Fialová barva značí srdečnost, tedy naznačuje, že program Prima STAR bude srdeční záležitostí,“ poukazuje Marek Singer.

Prima Star bude vysílat oblíbené seriály jako Rodinná pouta a Modrý kód, reality show (nejen) o vaření Prostřeno!, S Italem v kuchyni a Božské dorty od Markéty. Diváky v podvečer pobaví hudební cyklus Carusošou, dramatické příběhy nabídne pořad Křižovatky života a další tituly (viz. grafika).




obrázek

▲ Obr č. 3 - Prima Star, programové schéma (foto: FTV Prima)

Distribuce Prima Star

Stanice Prima Star bude od svého spuštění dostupná na klasickou pozemní anténu v rámci celoplošné vysílací DVB-T2 sítě multiplex 22, který obsahuje všechny ostatní programy skupiny FTV Prima. Pokud tedy divák přijímá pozemní vysílání, pravděpodobně naladí i novou stanici.

FTV Prima dále dala přednost exkluzivitě - nová stanice bude vedle pozemního vysílání dostupná jen v nabídce služby T-Mobile TV. Na ostatní operátory se překvapivě dostane někdy v budoucnu.

Skupina FTV Prima aktuálně provozuje devět lineárních kanálů. Hlavní stanicí je plnoformátová TV Prima určená pro celou rodinu a časově posunutou verzí Prima +1. Na mladší muže se zaměřuje Prima COOL a na odpočinkové pořady převážně pro ženy Prima LOVE. V portfoliu vysílatele je také dokumentární kanál Prima ZOOM či filmový kaál Prima MAX. Na detektivní a krimi pořady se zaměřuje Prima KRIMI. V loňském roce se nabídka rozšířila o zpravodajský kanál CNN Prima News. Pro diváky na Slovensku provozuje stanici Prima PLUS.

redakce





Reklama




Vybrané články