Quantcast

Nova Sport s novým týmem expertů

| Tisk

Na další fotbalovou sezonu se připravují nejen samotní fotbalisté a trenéři, ale i televizní tým Nova Sport. Letošní rok bude opět bohatý na velkolepé zápasy těch nejprestižnějších evropských lig v čele s Ligou mistrů UEFA.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Noví experti na Nova Sport (foto: TV Nova)

Diváci Nova Sport se v nové sezoně mohou těšit na celou řadu novinek. Uvedla televize Nova.


obrázek

▲ Obr č. 2 - František Straka bude expertem Bundesligy na Nova Sport (foto: TV Nova)

Nové sportovní studio poprvé fanoušci viděli během vysílání finále Ligy mistrů - v další sezoně je v plánu ho využívat pro významná fotbalová utkání, ale i pro další sporty (MotoGP, NHL, NBA).


obrázek

▲ Obr č. 3 - Roman Bednář bude expertem FA Cupu na Nova Sport (foto: TV Nova)

Fotbalová sekce Nova Sport pod vedením šéfkomentátora Milana Štěrby v letní pauze usilovně pracovala na inovacích, které zvýrazní zážitek ze sledování toho nejlepšího evropského fotbalu. Od léta budou součástí fotbalových studií analýzy s využitím elektronické tužky, která nabídne opět nový pohled na nejzajímavější detaily z těch nejatraktivnějších zápasů.


obrázek

▲ Obr č. 4 - Jan Koller bude expertem Ligue 1 na Nova Sport (foto: TV Nova)

Vznikl také zbrusu nový tým fotbalových expertů Nova Sport, který se skládá z pěti jmen, která jsou pro české fotbalové fanoušky důvěrně známá. Německou Bundesligu bude glosovat František Straka, expertem na anglický fotbal se stává Roman Bednář, francouzský fotbal bude pečlivě sledovat Jan Koller, Horst Siegl se zaměří na Španělsko a autor ikonického gólu z půlky hřiště Martin Jiránek bude analyzovat zápasy italské Serie A.


obrázek

▲ Obr č. 5 - Horst Siegl bude expertem La Ligy na Nova Sport (foto: TV Nova)

Do týmu expertů Nova Sport jsme vybírali z řad bývalých fotbalistů, kteří už jsou prověření televizním vysíláním a zároveň mají vztah k soutěžím v našem portfoliu. Jsem z téhle party fotbalových osobností nadšený. Už první natáčení ukázalo, že mezi nimi panuje správná energie. Doufám, že se nám ji podaří přenést i do našeho vysílání,“ dodává šéf fotbalové sekce Nova Sport Milan Štěrba.



Novým týmem expertů novinky nekončí - fanoušci se mohou těšit i na dva nové fotbalové pořady.


obrázek

▲ Obr č. 6 - Martin Jiránek bude expertem Serie A na Nova Sport (foto: TV Nova)

První z nich nese jméno To je fotbal! a na podzim se bude vysílat vždy před startem hlavních soutěží. Nabídne neformální diskuzi osobností na aktuální fotbalová témata, předzápasové analýzy, rozhovory, ale i zajímavostí ze sociálních sítí.

Druhý pořad se jmenuje Mixzóna Milana Štěrby - šéfkomentátor Nova Sport bude pravidelně probírat nejen fotbalová témata s hosty ze sportovního i mimosportovního prostředí.

redakce





Reklama




Vybrané články