Quantcast

Cartoonito se představí jako blok na tv Boomerang

| Tisk

Na český a slovenský trh přichází nový dětský kanál Cartoonito. Zatím jako programový blok ve vysílání jiné dětské stanice - Boomerang. Pořady Cartoonito se budou vysílat denně od 1. září.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Logo stanice Cartoonito (foto: Warner Bros. Discovery)

Od 1.9.2022 bude dětský kanál Boomerang vysílat programový blok Cartoonito. Denně od 8:00 do 14:00 hodin bude své cílové skupině, což jsou děti předškolního věku od dvou do pěti let, přinášet nezapomenutelné klasiky jako "Tomáš a přátelé" a krátké epizody seriálu "Lamput".


obrázek

▲ Obr č. 2 - Cartoonito uvede seriál Tomáš a přátelé (foto: Warner Bros. Discovery)

Pořady Cartoonito podporují rozvoj čtyř základních vlastností: kreativitu, péči, zvědavost a odvahu. Každá kreslená postavička nese poselství týkající se výše uvedených hodnot.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Cartoonito uvede seriál Lamput (foto: Warner Bros. Discovery)



Vysílání Cartoonito tak budou moci sledovat všichni diváci, kteří mají ve svém balíčku televizní stanici Boomerang. Od svého spuštění se Cartoonito jako programový blok dostane k významnému počtu abonentů televizních služeb v České republice a na Slovensku. Je to pro provozovatele zároveň možnost představit svoji značku nejenom televizním divákům ale především provozovatelům televizních platforem v případě spuštění samostatného kanálu Cartoonito. Samotný kanál Boomerang odstartoval před téměř třiceti lety, v prosinci 1992, jako programový blok na své sesterské stanici Cartoon Network. Tehdy byla cesta k samostatnému kanálu Boomerang složitá - analogové televizní platformy měly omezenou kapacitu pro rozšíření nabídky o další stanici a proto samostatná celodenní stanice Boomerang k divákům zavítala až v roce 2000.

Stanici Boomerang provozuje společnost Warner Bros. Discovery, do které patří také zmíněný program Cartoonito a Cartoon Network ale také známé dokumentární programy pod značkou Discovery a Animal Planet, filmové kanály HBO a Cinemax i sportovní programy Eurosport.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články