Quantcast

Tenisové turnaje WTA na CANAL+ Sport 2 a také Sport1 a Sport2

| Tisk

Tenisové turnaje WTA se již za necelý měsíc objeví na novém lineárním programu CANAL+ Sport 2. Některé přenosy budou dostupné i na programech Sport1 a Sport2, které provozuje společnost AMC Networks International.

V minulém měsíci společnost CANAL+ oznámila, že získala od roku 2024 na minimálně 5 sezón exkluzivní práva na vysílání přímých přenosů ze všech turnajů WTA 1000, WTA 500, WTA 250 a navíc také z WTA Finals, neboli populárního Turnaje mistryň.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Studio CANAL+ Sport (foto: M7 Group)

Přenosy prvních zápasů z turnaje WTA 500 v australském Brisbane začnou na programu CANAL+ Sport 2 už v brzkých ranních hodinách 2. ledna 2024.

Na základě dohody o postoupení části práv, kterou společnost CANAL+ uzavřela se společností AMC Networks International, budou některé turnaje WTA 250 vysílány na sportovních programech Sport1 a Sport2. V roce 2024 se jedná o 15 turnajů a prvním z nich bude turnaj v tasmánském Hobartu v druhém týdnu v lednu.



CANAL+ se současně dohodl na exkluzivní spolupráci s finalistkou Roland Garros a semifinalistkou US Open Karolínou Muchovou a jejím týmem. Diváci CANAL+ Sport tak zažijí boj o fiftýny i mimosportovní zážitky jedné z nejlepších tenistek současnosti z neobvyklé blízkosti. “Mám radost ze spojení se značkou CANAL+, která je pro mě zárukou prémiového zpracování našeho sportu,” říká momentálně 8. hráčka světového žebříčku.

Společnost CANAL+ na českém a slovenském trhu aktuálně provozuje jeden lineární sportovní kanál CANAL+ Sport, zaměřený výhradně na anglickou fotbalovou Premier League. Vybrané zápasy vysílá také na adrenalinovém programu CANAL+ Action. V lednu provozovatel spustí druhý sportovní program CANAL+ Sport 2, který nahradí nedávno uzavřený program Skylink 7. Druhý program se zaměří právě na tenisové turnaje WTA. Vedle dosavadního lineárního programu CANAL+ Sport společnost provozuje také streamované programy CANAL+ Sport, které jsou dostupné v době vysílání zápasů Premier League.

redakce





Reklama




Vybrané články