Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Apple tv plus

Opět se Skylinku nedaří, vše běží bez titulku na Apple tv :fuming: Rv :laughing:

lglb
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 690
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Apple tv plus

Je pravda, že většina věcí, co jsem na nakousnutém jabku plus viděl, mělo velmi vysokou kvalitu a to nemluvím teď o obrazové nebo zvukové. Myslím obsahovou. A ano, většina věcí je tam jen s titulky, ale pokud je titul kvalitní, tak s tím nemám žádný problém. Je však pravda, že jak se člověku horší zrak, tak se mu čte hůř a hůř.

Mladší generace dneska chce originály s titulky, starší generace zase dabing, bez ohledu na jeho kvalitu. A jak tu už kdesi kdosi psal, kdysi býval tzv. rychlodabing, typu "můj bóže, můj bóže" a člověku to taky stačilo. Někdy to bylo i humorné, když dívčina s fistulí naprosto nevzrušeně dabovala "ty h**zle, já tě zabiju" a na obrazovce byl nějaký svalnatý antihrdina.

Dokonce existovaly videorekordéry, které měly funkci rychlodabingu vestavěnou, takže si uživatel mohl filmy sám dabovat.

Já myslím, že dlouho trvat a nadšenci budou sami na místo českých nebo slovenských titulků dělat dabing pomocí umělé inteligence. Přednes už dnes je na dobré úrovni, stačí vychytat jen intonaci, případně emoce. To je ovšem jen otázkou času. Pět až deset let.

OrHoro
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 848
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra