Quantcast

Miroslav Kalousek a Jiří Dolejš hosty v Téma Deníku na UPC Express TV

| redakce | tisk

Hosty diskuzního pořadu Téma Deníku vysílaného na televizní stanici UPC Express, která je šířena ve všech nabídkách analogové i digitální kabelové televize UPC, jsou tentokrát Miroslav Kalousek, poslanec a místopředseda nové strany TOP 09 a Jiří Dolejš, poslanec a místopředseda KSČM.

Jako by toho nebylo málo. Kromě ekonomické krize začíná Česko drtit i krize ústavní. Soud zatím odložil rozhodnutí o vypsání předčasných voleb. Bojí se politici, že volby nebudou? A co navrhují udělat proto, aby zanedlouho nezkrachovaly naše státní finance? To jsou hlavní otázky, které vedoucí domácí redakce Deníku Jan Klička položil svým dvěma hostům v dalším vydání aktuálního pořadu Téma Deníku. Žádný z hostů nezklame svou pověst co se debatního výkonu týče.

Politický diskusní pořad Téma Deníku s oběma hosty je vysílán od pondělka 7.9. 2009 do neděle 20.9. 2009. Moderuje ho a připravuje Jan Klička, vedoucí domácí redakce těchto novin.

Pořad je čtrnáctidenník a diskuse trvá třicet minut. Při pondělní premiéře se vysílá celkem čtyřikrát a během následujících dvou týdnů pak každý den několikrát reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout také na internetové adrese http://www.youtube.com/user/upcexpress. Stopáž a periodicita pořadu jsou voleny tak, aby se s ním mohl seznámit skutečně každý zájemce a periodicita navíc dovoluje moderátorovi volit závažnější a přitom stále aktuální téma.

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v centrální pražské variantě a v sedmi variantách regionálních. Je dostupný všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

zdroj: PR UPC





Reklama




Vybrané články