Quantcast

Total TV expanduje do Makedonie

| redakce | tisk

Satelitní platforma Total TV, která působí v zemích bývalé Jugoslávie, hodlá expandovat na další trh tohoto regionu. Brzy bude nabízet své služby také zákazníkům v Makedonii. Informace o vstupu sice oficiálně ještě nebyla potvrzena, ale jsou již známé programové balíčky.

Total TV bude v Makedonii nabízet 53 místních a zahraničních televizních programů. Stanice byly rozděleny do čtyř programových balíčků.

Paket START:

MKTV Sat, Sitel, Sitel 3, K-15, K-15 Music, BOM, AB, ALFA, Kanal D, B92 Info, Studio B, DoQ, SOS, Metropolis, Top Shop TV, Kopernikus, Palma plus, Spectrum, Televizija S, Viasat History, Viasat Explorer, National Geographic, Discovery, Motors TV, Discovery Travel & Living, Atlas a Top Music.

Paket PLUS:

Pink Music, Eurosport, Eurosport 2, Fishing & Hunting, TV1000, Cinemania, Hallmark, Fox Crime, Fox Life, Animal planet, History, Disney XD, E!, Fashion TV SEE, Discovery ID, MGM, Zone Reality, Zone Romantica, Disney a ESPN America.

Paket PINK MUSIC:

Pink Extra, Pink Plus a Pink Folk.

Paket CLUB X:
Free-X TV, Free-X TV 2 i X Dream.

Platforma Total TV vysílá na satelitech Eutelsat W2 a Eurobird 16A z pozice 16°E v systému podmíněného přístupu NDS Videoguard. Služba původně fungovala v Srbsku a Černé Hoře, později expandovala na Slovinsko, dále do Bosny a Hercegoviny a potom do Chorvatska.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články