Quantcast

TV Nova a TV Markíza přinesou další řadu Česko Slovenské SuperStar

| redakce | tisk

Česká a Slovenská republika se příští rok opět spojí, aby společně našly další Česko Slovenskou SuperStar! Ředitelé TV Nova a TV Markíza se na tom dohodli se společností FremantleMedia, která drží licenci k tomuto formátu. K Martinovi Chodúrovi, vítězi první řady této mezinárodní pěvecké soutěže, se tak brzy připojí další mezinárodní hvězda.

Dvě nejsilnější televize České a Slovenské republiky pokračují ve společném hledání mezinárodních hvězd. V příštím roce přinesou další společný projekt, z něhož vzejde druhá Česko Slovenská SuperStar.

Ředitelé televizí Nova a Markíza se na tom dohodli s vedením společnosti FremantleMedia, která drží k formátu hudební castingové soutěže licenci.

Petr Dvořák k tomu za televizi Nova řekl: „Chceme navázat na mimořádný úspěch první řady Česko Slovenské SuperStar a pokračovat v realizaci společných přeshraničních projektů, které si diváci oblíbili natolik, že model převzaly i další televize na českém a slovenském trhu. Naše show už prokázala své kvality a věříme, že si tak jako loni najde obrovskou diváckou oblibu.“

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články