Quantcast

Cesty domů - seriál TV Prima již v sobotu 18.9.2010

| redakce | tisk

Nový rodinný seriál Cesty domů se na obrazovkách Televize Prima objeví již v sobotu 18.9.2010 v hlavním vysílacím čase ve 20:00 hodin. TV Prima nabízí divákům první setkání s hrdiny nového původního výpravného seriálu vlastní tvorby.

První díl má být "sobotním seznámením" s novinkou televize. Jednotlivé díly seriálu, který režíruje Jiří Adamec, jsou naplánovány na úterý a čtvrtek ve 20:00 hodin. Tedy na čas, který dříve patřil seriálům Rodinná Pouta a Velmi křehké vztahy. Začne velký boj o televizního diváka. Konkurenční TV Nova ve stejném čase vysílá svůj úspěšný seriál Ordinace v růžové zahradě.

Aktuálním zařazením seriálu Cesty domů do sobotního programu dojde k změně večerního programu. Po skončení seriálu ve 21:25 bude odvysílán hudební film Tančím, abych žil. Pět minut před půlnocí je naplánována teenagerská komedie Prci, prci, prcičky 2. Ve 2:05 hodiny ráno je naplánována repríza reality show Jak se staví sen. Ve 2:45 hodiny Volejte Věštce a ve 4:35 hodin talk show Trní. Z vysílání odpadá horror Kočičí lidé.





Reklama




Vybrané články