Quantcast

Německé MTV po zakódování: Více hudebních pořadů

| redakce | tisk

Německá mutace MTV bude k 1. lednu 2011 zakódována. Diváci se mohou těšit na exkluzivní premiéry bez reklamních brejků a také na více hudby. To vše slibuje provozovatel po zakódování svého programu.

Německé MTV z nových hudebních pořadů přinese například MTV Breakfast Club, Fantastic Music Videos, 3 From 1 a New Video Charts. Z dalších hudebních pořadů jmenujme Most clicked on MTV.de, M is for music - Best of Super Charts a Friday Music Nights, dále The Greatest Hard Rock Songs, Top 40 Videos of 2010, Soul Stage, Divas a Hip Hop Honor.

I po zakódování MTV budou ve vysílání reality show. Pro rok 2011 provozovatel plánuje odvysílat například Death Valley, The Hills, The City, Paris Hiltons BFF UK, 16 and Pregnant a mnoho dalších.

Pozdní hlavní vysílací čas na MTV od pondělí do pátku od 23:00 do 2:30 hodiny bude patřit nejlepší kultovní klasice jako Pimp My Ride, Osbournes a Jackass.

MTV Germany bude od ledna placeným kanálem a bude dostupný v německé satelitní pay-tv Sky Deutschland, dále v sítích Kabel Deutschland, Unitymedia, Entertain (Telekom) a Kabel BW.

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články