Quantcast

Omyl Skylinku: V nabídce je Penthouse HD1, nikoliv Penthouse HD

| redakce | tisk

V minulých dnech byla placená nabídka satelitní platformy Skylink rozšířena o další erotický program. Společnosti Towercom a TradeTec, provozovatelé služby, zařadily do nabídky jeden z kanálů Penthouse ve vysokém rozlišení (HDTV).

Ačkoliv společnosti ohlásily zařazení programu Penthouse HD, v nabídce operátorů se objevil jiný kanál - Penthouse HD1 (kanál s jedničkou na konci v názvu). Jednička v názvu je důležitá. Společnost PH Media provozuje celkem tři kanály ve vysokém rozlišení - Penthouse HD se soft erotickým kontentem a Penthouse HD1 a Penthouse HD2 s hard erotickým obsahem. Všechny stanice vysílají 24 hodiny denně prostřednictvím satelitu Eurobird 9A (9°E) v kódu DRE Crypt a Viaccess PC 4.0. Brzy budou dostupné dekódovací karty pro stanic z nového systému (Viaccess).

Kanál Penthouse HD1 pro platformu Skylink po technické stránce zajišťuje společnost M7 Group, provozovatel platforem Canal Digitaal a TV Vlaanderen. I tato společnost mylně informovala diváky - programovou pozici označila chybně Penthouse HD, ačkoliv je na ni vysílán obsah Penthouse HD1.

Stanice Penthouse HD1 pro Skylink a platformy M7 Group vyslá pouze v noci - od půlnoci do šesté hodiny ranní.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,739 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/QPSK





Reklama




Vybrané články