Quantcast

Šéfka - nové show už brzy na Primě a JOJce

| redakce | tisk

Jedna z nejúspěšnějších amerických show přichází také do Česka a na Slovensko! Televize PRIMA a JOJ přinesou na jaře 2011 česko-slovenskou premiéru formátu reality show, kterou v Americe sledovalo více než 20 milionů diváků.

Televize PRIMA a televize JOJ odstartovaly castingovou kampaň pro svou novou reality show ŠÉFKA. Jde o show volně inspirovanou americkým formátem The Apprentice, kterou tak poprvé uvidí také diváci v Česku a na Slovensku. V této česko-slovenské verzi budou zájemci bojovat o lukrativní pozici manažera módní značky známé slovenské podnikatelky Nory Mojsejové a vítěz získá garantovaný roční plat v hodnotě 100 tisíc dolarů! Přihlásit se mohou prostřednictvím formuláře, který bude zveřejněn v denním tisku nebo na stránkách www.sefka.tv. K dnešnímu dni se již přihlásilo více než 8 000 uchazečů o lukrativní zaměstnání! Možnost přihlásit se mají zájemci pouze do dnešního večera do 20.00 hodin!

Televize PRIMA pokračuje ve své strategii přinášet nové, divácky atraktivní formáty. Po úspěšné spolupráci s televizí JOJ na projektu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT jsme se rozhodli společně přinést našim divákům další světový hit, který nadchnul diváky od USA až po Austrálii,“ říká Marek Singer, generální ředitel Televize PRIMA.

Novou show ŠÉFKA uvidí diváci na jaře 2011. O přesném termínu startu show s Norou Mojsejovou se diváci dozvědí z televizní obrazovky.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články