Quantcast

Tip týdne: Na Spektru během jara objevujte Zmizelé světy

| redakce | tiskobrázek k článku: Tip týdne: Na Spektru během jara objevujte Zmizelé světy

Slavná historická místa digitálně rekonstruovaná do jejich tehdejší podoby představuje více než třicetidílný seriál Zmizelé světy, který v premiéře uvede dokumentární stanice Spektrum v neděli 20. března od 20 hodin.

Další díly mohou diváci sledovat každou následující neděli večer ve stejný čas. Kabelová a satelitní televize Spektrum vysílá v SD i HD rozlišení a patří do portfolia společnosti Chello Central Europe, člena skupiny Liberty Global, Inc.

Zahraniční seriál Zmizelé světy využívá detailních poznatků archeologů a konzultací s dalšími experty za účelem vytvoření pokročilých a úchvatných 3D animací historických památek a dalších skutečných či uvažovaných významných míst od starověku po 20. století.

Tip týdne: Na Spektru během jara objevujte Zmizelé světy
▲ Tip týdne: Na Spektru během jara objevujte Zmizelé světy

Jak původně nejspíš vypadaly irské loděnice Titanicu, mayská metropole Palenque, tajné bunkry Winstona Churchilla, město snů Adolfa Hitlera nebo hrad hraběte Drákuly? Na všechny tyto a další otázky odpovídá dokumentární seriál Zmizelé světy na televizi Spektrum, poprvé v neděli 20. března od 20 hodin.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články