Quantcast

AXN Black startuje v Portugalsku. Později zřejmě i u nás

| redakce | tisk

Portugalsko bylo vybráno jako první evropská země pro spuštění nového kanálu pod názvem AXN Black. Stanice odstartuje 9.5.2011 ve vysokém rozlišení (HDTV) a nahradí stanici Animax, která je poskytována v různých portugalských pay-tv platformách (Zon, Meo, Cabovisao, Vodafone, Optimus Clix a Ar Telecom).

AXN Black bude přinášet televizní seriály a filmy produkované v USA, dále produkci z dalších zemí jako je Velká Británie, Německo, Dánsko, Kanada a Austrálie a mnoha dalších zemí. AXN Black bude obsahovat i pořady ve 3D.

Ve vysílání AXN Black se objeví například Criminal Justice z produkce BBC, Boardwalk Empire od HBO, seriálový hit The Vampire Diaries a Little Mosque on the Prairie.

AXN Black bude postupně expandovat na další trhy. Od června bude nabízen ve Španělsku a do dalších zemí vstoupí v roce 2012.

Program AXN Black se pravděpodobně objeví i v Česku. Od března 2011 má společnost Sony Pictures zaregistrovanou doménu axnblack.cz. V současnosti u nás pod značkou AXN fungují tři kanály - AXN, AXN Crime a AXN Sci-Fi.

zdroj: adTV





Reklama




Vybrané články