Quantcast

Trikolor TV má 8 milionu abonentů

| redakce | tisk

Ruský satelitní provider Nacionalnaja sputnikovaja kompanija, provozovatel satelitní platformy Trikolor TV, oznámil, že dosáhl hranice 8 milionu abonentů. Trikolor TV se tak stal nejenom největší platformou v Rusku ale také v celé východní Evropě.

Služby Trikolor TV k dnešnímu dni využívá přes 20 milionů diváků.

Podle britského průzkumu IHS Screen Digest je od roku 2007 Trikolor TV evropským lídrem v oblasti pay-tv a jedním ze světových lídrů v této oblasti spolu s indickými službami Dish TV a Sun Direct.

V roce 2008 se počet abonentů Trikolor TV zvýšil 2,5x ze 1,6 milionu na 4,2 milionu a stala se tak nejrychleji rostoucí službou na světě. V roce 2009 vzrostl počet klientů na 5,8 milionů a v roce 2010 až na 7,3 milionu. Trikolor TV hodlá zvýšit počet abonentů na 10 milionů. Vysílání operátora tak bude přijímat zhruba 30 milionů Rusů, jeden z pěti obyvatel země.

Služba Trikolor TV si získala diváky zejména nejlepší nabídnout satelitní televize v poměru kvalita / cena. Kromě toho nabízí operátor řadu inovativních služeb jako je například Trikolor Internet, KinoAkademia Trikolor TV, TV Pošta a řadu dalších.

zdroj: telesputnik.ru





Reklama




Vybrané články