Quantcast

RRTV dala zelenou projektu Viacom BLINK

| redakce | tisk

V Polsku může odstartovat nový tématický kanál Viacom BLINK. Český regulátor RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na svém posledním zasedání dal projektu pod názvem Viacom BLINK zelenou.

Český regulátor udělil společnosti MTV Networks, s.r.o. souhlas ke změně označení programu z označení SPIKE na Viacom BLINK a změnu územního rozsahu vysílání na seznam států na jejichž území bude vysílání zcela nebo převážně směřováno: Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Srbsko, Chorvatsko, Černá Hora, Slovinsko, Albánie, Makedonie. Oproti původnímu plánu se ruší původně plánované vysílání Viacom BLINK v zemích Rusko, Izrael, Ukrajina, Jihoafrická republika, Nigérie, Keňa.

Dále se seznam států, kde může být vysílání Viacom BLINK poskytováno, rozšiřuje o země: Bulharsko, Srbsko, Chorvatsko, Černá Hora, Slovinsko, Albánie, Makedonie.

Hlavním jazykem vysílání Viacom BLINK bude polština. Program bude podle licence obsahovat seriály a komediální seriály v rozsahu 30 až 50 procent vysílacího času, reality show 15 až 30 procent, dále bude program obsahovat animované pořady, hrané filmy, dokumentární filmy, pořady o životním stylu a hry

RRTV zároveň informuje regulační orgány členských států Evropské unie Bulharska a Slovinska na jejichž území bude televizní vysílání Viacom BLINK provozovatele MTV Networks směřováno. Původní licence byla udělena 3.8.2010 na program pod názvem SPIKE.





Reklama




Vybrané články