Quantcast

Cyfra+: 1. října teleTOON+ nahradí ZigZap

| redakce | tisk

1.10.2011 v 6:00 hodin se stanice ZigZap objeví v nové podobě a pod novou značkou teleTOON+. Stanici produkuje společnost CANAL+ Cyfrowy určenou dětem školního věku. Divákům přináší seriály, animované filmy a další obsah pro děti.

Stanice bude vysílat denně od 6:00 do 21:00 hodin. Po skončení vysílání bude na její pozici vysílat nadále stanice Hyper věnovaná počítačovým hrám.

"Děti jsou velmi různorodé publikum, v němž každá věková skupina má jiné potřeby a zájmy. Na základě dlouholetých zkušeností ve výrobě pořadů, analýza produktů na trhu a na základě výsledků výzkumu provedeného mezi rodiči a jejich dětmi vidíme mezeru. Tu vyplní Teletoon+, stanice zaměřená na děti, které vyrostly na pohádkách MiniMini a nyní rostou a hledají nové a zajímavé pořady přizpůsobené jejich věku," říká Jolanta Adamowicz, ředitelka dětských kanálů společnosti CANAL+ Cyfrowy.

Se změnou názvu ZigZapa na teleTOON+ budou spuštěny také nové internetové stránky na www.teletoonplus.pl.

teleTOON+ bude vysílat pořady známé z kanálu ZigZapa. Od 10.9.2011 budou mít možnost diváci hlasovat o seriálu, který chtějí sledovat i na stanici teleTOON+.

Uvedení nové značky na trh bude doprovázeno reklamní kampaní, propagace na jiných stanicích CANAL+, v tisku a na internetu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články