Quantcast

TV.DISCO odstartuje 27.9.2011

| redakce | tisk

Dne 27.9.2011 v 10:30 hodin zahájí oficiální vysílání stanice TV.DISCO produkovaná společností 4fun Media. Při této příležitosti se bude v sídle firmy ve Varšavě konat tisková konference. Firma zároveň zveřejní prognózy finančních výsledků za rok 2011.

TV. DISCO je hudební televize, která má být alternativou k dosavadním pop a pop-dance hudebním kanálům. Má vyplnit mezeru na trhu. TV.DISCO bude vysílat hudební žánry, které lze dnes vidět v televizi jen velmi zřídka - disco, dance, techno, disco, house, eurodance. Na nové stanici budou vládnout hity z 80. a 90. let minulého století (ABBA, Boney M, Bad Boys Blue, Modern Talking), dance music (Anthony Moon, Alchemist Project, East Clubbers), disco polo (Bayer Full, Boys, Spike, Tomasz Niecik), hitparády, nový interaktivní formát "Niech żyje balet" (Ať žije balet) a také tématické hudební pásma.

TV.DISCO má již připravenou knihovnu videoklipů a základ pro spuštění stanice.

TV.DISCO odstartuje 27.9.2011
▲ TV.DISCO odstartuje 27.9.2011

Cílovou skupinou TV.DISCO od společnosti 4fun Media S.A. jsou diváci z měst s méně než 5 tisíci obyvateli a starší 16ti let.

Kanál TV.DISCO bude vysílat 24 hodiny denně a její FTA signál bude šířen přes satelitní systém Hot Bird (13°E), což znamená, že k programu budou mít přístup všichni diváci s příjmem signálů z pozice 13°E.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články