Quantcast

Kanály IKO - Dvanáctero důvodů pro veselé Vánoce

| redakce | tisk

Dvanáct televizních kanálů z portfolia společnosti IKO TV Central Europe si na dvanáctý a zároveň nejkrásnější měsíc v roce, připravilo pestrou nadílku pořadů. Tucet televizních programů doprovodí své diváky vánočními svátky na vlně smíchu, romantiky, napětí, hudby všech žánrů a dobré zábavy v té nejvyšší kvalitě až do roku 2012.

Astronomie rozeznává dvanáct souhvězdí zvěrokruhu, stejně jako divák snadno rozezná souhvězdí dvanácti televizních kanálů, které přináší zábavu v té nejvyšší obrazové a zvukové kvalitě. Portfolio mediální společnosti IKO TV Central Europe se letošní rok rozrostlo o devět kanálů z nabídky mezinárodní společnosti MTV NI, které spolu se třemi již tradičními kanály, připravily pro diváky na období vánočních svátků opravdu bohatou vánoční nadílku.

Na Štědrý den začne programová nadílka Film+ českou komedií, Doktor od Jezera hrochů režiséra Zdeňka Trošky. Odpoledne pak diváky roztančí i rozezpívá, premiéra hvězdně obsazeného muzikálu Nine. Večerní program provoní domovy atmosférou let čtyřicátých a naplní šarmem Pierce Brosnana, který v kriminálním filmu Manželská klec exceluje po boku charismatického Chrise Coopera.

Na první svátek vánoční mohou diváci na svých obrazovkách zhlédnout například brilantní komedi Baxter nebo se potěšit herectvím Bruce Willise a Mathew Perryho ve strhující krimi komedii, Můj soused zabiják.

Na druhý svátek vánoční se diváci sejdou nejen s Brucem Willisem ve volném pokračování úspěšné komedie, Můj soused zabiják 2, ale také s hrdiny kinohitu 2Bobule. V premiéře na Film+, uvedeme film, 2dny v Paříži, jehož zápletka jistě potěší všechny milovníky romantických komedií.

Program přelomu roku se na Film+ opět ponese na vlně smíchu. Uvedeme komedii s kriminální zápletkou a s Jeanem Renem v hlavní roli, Korsický případ. Balkánskou komedii Závěť, režie Emir Kusturica a kontroverzní komedii Ulovit miliardáře.

Fishing and Hunting připravil milovníkům rybaření a lovu pořady Amur nebo kapr? Jak to kdo má rád nebo fantastický dokument, Lov medvědů ve Švédsku a to v exkluzivních premiérách na FaH. Na druhý svátek je pro příznivce rybolovu připravena premiéra dokumentu, Lov dravců s přívlačí nebo pokračování série dokumentů, která povede za poznáním nejznámějšího loveckého psího plemene nazvaná, Maďarský ohař.

Na poslední den v tomto roce jsou připraveny ve vysílání FaH premiéry dokumentů, Troubení jelenů u obce Boszénfa a Škola rybaření - dělený prut díl 3.

Vánoce patří především těm nejmenším divákům a právě jim jsou zasvěceny jedinečné kanály, NickelodeonHD, Nick Jr. a Nickelodeon. Nickelodeon si připravil nejedno překvapení a tak se děti mohou na Štědrý den těšit na všechny své oblíbené hrdiny. Na obrazovkách nebude chybět Spongebob v kalhotách, Dora průzkumnice ani, v současnosti velmi populární, Winx Club.

Na první svátek vánoční je připraven maraton tučňáků, který odstartuje v devět hodin a do cíle doběhnou oblíbení tučňáci z Madagaskaru, pět minut po dvanácté.

Druhý svátek vánoční se na obrazovkách objeví například oblíbená iCarly nebo animovaná série Jdi Diego, jdi, které nejmenším divákům, vždy odhalí něco nového ze světa zvířat.

Pro milovníky hudby všech žánrů a napříč generacemi, jsou určeny hudební kanály: VH1, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance a druhý kanál z našeho portfolia, vysílaný v té nejvyšší kvalitě, MTVLiveHD. Užijte si hudební Vánoce se svými idoly.

zdroj: IKO Cable





Reklama




Vybrané články