Quantcast

Deutsche Welle TV od 6.2.2012 s novým logem a obsahem

| redakce | tiskobrázek k článku: Deutsche Welle TV od 6.2.2012 s novým logem a obsahem

Německý mezinárodní kanál Deutsche Welle TV (DW) upevňuje svoji pozici na mezinárodním trhu a přichází s několika změnami - upravuje programové schéma, přichází s novým webem a novým korporátním designem. Změny vstoupí v platnost 6.2.2012 a budou krokem v lepší prezentaci Německa po celém světě.

Španělská verze určená pro Latinskou Ameriku bude vysílat 20 hodin denně místo dvou hodin. Cílem reformy kanálu je lépe komunikovat s cílovou skupinou diváků prostřednictvím nového programu s regionálním obsahem a různým multimediálním obsahem, který mohou diváci využívat na internetu.

DW TV také přizpůsobí svůj program do dalších regionů spuštěním 24 hodinové verze kanálu v anglickém jazyce, který se bude vysílat pro diváky v Severní Americe, Africe, Asii a Austrálii. Od 6.2.2012 bude DW TV vysílat celkem 6 verzí svého televizního kanálu. Všechny budou vysílat 24 hodiny denně - DW TV, DW TV Europe, DW TV Latinoamerica, DW TV America, DW Arabia a DW Asia.

Deutsche Welle TV od 6.2.2012 s novým logem a obsahem
▲ Deutsche Welle TV od 6.2.2012 s novým logem a obsahem

Od 6.2.2012 bude v provozu také nová doména www.dw.de , kde diváci najdou články, audio, video a interaktivní obsah.

Erik Betterman, generální ředitel Deutsche Welle řekl, že nové webové stránky mají být spolehlivým zdrojem informací z Německa a přinášet vysoce kvalitní novinářský obsah ve 30 jazycích.

Nové logo DW, které se objeví ve vysílá 6.2.2012, bude používáno na všech verzích DW TV.

zdroj: teve.ba





Reklama




Vybrané články