Quantcast

Extrémní hranice - adrenalinový seriál na Viasat Explorer

| redakce | tisk

V úterý 15. května ve 20:00 startuje na televizní stanici Viasat Explorer exkluzivní evropská premiéra dobrodružného seriálu Extrémní hranice. Diváci tak budou mít možnost sledovat známého irského televizního dobrodruha, autora cestopisů a herce Charley Boorman, který se vydá na divokou jízdu napříč Kanadou spolu se svým dlouholetým kamarádem, producentem, hercem Ewanem McGregorem a režisérem Russem Malkinem.

Tito tři nadšení cestovatelé budou čelit výzvě 26 500 kilometrů dlouhé trasy vedoucí napříč druhou největší zemí světa - Kanadou. Charley a Russ procestují tento stát převážně na motorkách. Navštíví všech deset kanadských provincií, dvoje hranice, tři oceány a čtyři extrémní hraniční území od východu na západ. Odhalí jedinečný pohled na tuto nádhernou a rozmanitou zemi, která má rozhodně co nabídnout. Na severu je ovlivněna kulturou původních eskymáckých obyvatel a na jihu se přibližuje americkému stylu života.

Divákům televizní stanice Viasat Explorer se tak nabízí možnost podrobně prozkoumat kanadskou část amerického kontinentu v jedenáctidílném adrenalinovém a dobrodružném seriálu. Každý díl odhalí jak krásny tamního prostředí, tak i řadu nebezpečných, děsivých, podnětných a legračních úkolů, které naši dobrodruzi budou muset plnit.

Extrémní hranice - adrenalinový seriál na Viasat Explorer
▲ Extrémní hranice - adrenalinový seriál na Viasat Explorer

Hlavní aktéři seriálu zažijí divokou jízdu na kanoi, rodeo, cestování po horách, let vrtulníkem či lední hokej. Diváci nepřijdou ani o to, jak se Charley Boorman postaví působivé 8000 metrů vysoké hoře Mount Fable v Albertě nebo jak při potápění k vraku v Huronském jezeře překoná svoji klaustrofobii. Každý z úkolů také odkryje úchvatnou kanadskou divočinu, zdejší lid a jejich rozmanité kulturní zvyky. Naši dobrodruzi vám představí i tamní bohatou historii.

V průběhu své cesty budou Charley, Ewan a Russe nuceni překonávat extrémní hranice a tak není divu, že si při řadě obtížných úkolů sáhnout až na samé dno svých sil. Dobrodružná jízda startuje v úterý 15. května od 20:00 na Viasat Explorer.

zdroj: Pram





Reklama




Vybrané články