Quantcast

Na Viasat History zavítají Indiáni

| redakce | tisk

Toto je příběh ze srdce Ameriky, mohem překvapivější, než byste čekali. Příběh naděje, odvahy a přežití. V seriálu na Viasat History se dozvíte jak se domorodci statečně bránili vyhnání ze svých zemí a bojovali za to, aby jejich kultura nezanikla.

"Indiáni" jsou ukázkou bezprecedentní spolupráce mezi filmaři a lidmi, kteří před kamerou nikdy nestáli. Natáčení se účastnila také řada poradců a pracovníků z akademické sféry. Je to provokativní, multimediální projekt, který ustanovuje historii domorodců jako základní součást americké historie. Historie, která je příliš pozoruhodná a inspirativní na to, aby byla opomenuta.

Indiáni říkají: “Každý domorodý kmen v této zemi prošel obdobím hrůzy. Absolutního hororu. Lidé se museli postavit tváří v tvář útočníkům, aby přežili...

Na Viasat History zavítají Indiáni
▲ Na Viasat History zavítají Indiáni

Po téměř dvě desetiletí pracoval ?American Experience' s nejlepšími americkými filmaři, opravdovou špičkou ve svém oboru, aby nakonec natočili poučné a poutavé epizody z historie Spojených států amerických. ?Indiáni' jsou naprosto průlomový dokumentární mini-seriál, ve kterém uvidíte klíčové momenty z tříset leté historie Spojených států očima indiánů.

Pořadem vás provede hlas Benjamina Bratta (Právo a pořádek, Miss sympatie.

EPIZODY:

Indiáni: Když připlula Mayflower
Premiéra ve středu 18. července ve 20:00

Indiáni: Tecumseh
Premiéra ve středu 25. července ve 20:00

Indiáni: Slzavá stezka
Premiéra ve středu 1. srpna ve 20:00

Indiáni: Geronimo
Premiéra ve středu 8. srpna ve 20:00





Reklama




Vybrané články