Quantcast

TV Markíza připravuje kanál EGO. Odstartuje po olympiádě

| redakce | tisk

Provozovatel slovenské komerční stanice TV Markíza chystá spuštění dalšího kanálu - akčně-sportovní stanice pro muže. Stanice má podle aktuálních informací odstartovat po olympiádě. Přesný termín zatím není známý ale je možné, že to bude 31.8.2012, kdy TV Markíza a TV Doma slaví narozeniny.

Nová stanice Markízy bude fungovat jako doplňkový kanál - nebude tedy vysílat žádné velké filmové trháky. Program bude složen ze zahraničních filmů a seriálů - akčních, krimi a erotických. Stanice již začala nakupovat i sportovní vysílací práva. Patří mezi ně i práva na hokejové přenosy ze zimní olympiády. Vlastní tvorby bude minimum. Vysílat bude v průměru 16 hodin programu denně. Píše o tom blog O Médiách.

Kanál se původně připravoval pod pracovním název "Action", nyní projekt pokračuje s názvem "EGO". Stále jde o pracovní název, který se ještě může změnit.

V programu stanice se objeví denně sportovní zprávy, které budou moderovat spoře oděné moderátorky, které zatím nemá ale v současnosti chystá casting.

Licenci na nový kanál získala Markíza v létě loňského roku. Původně se mělo jednat o seriálový a filmový program. Právě tuto licenci hodlá společnost využít pro nový kanál ale s novým názvem.

Podobnou televizi chystá CME i v Česku, kde odstartuje s názvem TV Fanda.





Reklama




Vybrané články