Quantcast

TV Nova potvrdila vstup TV SMÍCHOV a TELKA na satelit

| redakce | tisk

Dvě nejmladší stanice skupiny Nova jsou od pátku 8.3.2013 nově dostupné také na satelitu. Do balíčku základních programů Digital je zařadila společnost M7 Group, provozovatel satelitních platforem Skylink a CS Link .

Satelitní platforma tak doplňuje stávající způsoby distribuce v rámci pozemního vysílání, IPTV a kabelové TV a přináší vysílání SMÍCHOVA a TELKY ještě většímu počtu diváků.

Naším cílem v rámci multikanálové strategie je poskytnout vysílání našich stanic napříč všemi platformami a zpřístupnit je tak co nejvyššímu počtu diváků. Zařazením SMÍCHOVA a TELKY na satelitní platformu zvýšíme jejich dostupnost v českých domácnostech, v souvislosti s čímž očekáváme pozitivní dopad na výsledky sledovanosti,“ říká Jan Andruško, generální ředitel skupiny Nova.

Vysílání SMÍCHOVA a TELKY bylo spuštěno v pátek 8. března v odpoledních hodinách, obě stanice byly do nabídky zařazeny automaticky. V případě, že je diváci ve své nabídce nenajdou, je potřeba naladit si je ručně dle níže uvedených technických parametrů.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,876 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA CryptoWorks, Irdeto

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články