Quantcast

FTA ochutnávka Xtra TV: Ljubimoje kino a Russkij Extrim

| redakce | tisk

Provozovatel ukrajinské satelitní pay-tv platformy Xtra TV přichystal další ochutnávku v podobě dočasného FTA vysílání vybraných stanic. Satelitní diváci tentokrát mohou sledovat FTA vysílání televizí Ljubimoje kino a Russkij Extrim.

Kanály Ljubimoje kino a Russkij Extrim jsou dostupné až do 31.3.2013 volně všem diváků, kteří jsou v dosahu signálů ze satelitů Amos 2/3 4°W).

technické parametry - Ljubimoe kino:

Amos 3 (4°W), freq. 11,336 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

technické parametry - Russkij Extrim:

• Amos 3 (4°W), freq. 11,258 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

Na stanici Ljubimoe kino si mohou diváci vychutnat klasické filmy a díla slavných ruských režisérů. Stanice je jinak součástí balíčku Filmovyj, který obsahuje také programy Novoe kino, Kino Plus, Iljusion, MGM, TV XXI a Universal. Balíček je poskytován za 29 hřiven měsíčně.

Russkij Extrim vysílá 24 hodiny denně pořady o extrémních sportech jako je horolezectví, potápění, parašutismu, surfování atd. Stanice je jinak součástí placeného balíčku Sport, který také obsahuje tématické programy Boec, Extreme Sports, Outdoor, Eurosport News, Naš Futbol, Eurosport a Eurosport 2. Zákazník získá tento balíček za 29 hřiven měsíčně.

zdroj: telesat-news.net, XtraTV





Reklama




Vybrané články