Quantcast

Služby Digi TV Hrvatska pod názvem Vip SAT TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Služby Digi TV Hrvatska pod názvem Vip SAT TV

Vlastník chorvatské satelitní placené televize Digi TV Hrvatska začal poskytovat své DTH služby (Direct to Home) pod názvem Vip SAT TV. Služba je poskytována na celém území Chorvatska.

"Uživatelé mají přístup k základnímu balíčku, který obsahuje 44 televizních a 28 rozhlasových kanálů a rozšířenému balíčku, který obsahuje dalších 26 televizních stanic. Vip SAT TV je aktivován podpisem smlouvy zákazníkem na prodejním místě Vip nebo na telefonní lince. Uživatel si může vybrat, zda se rozhodne pro aktivaci služby bez závazku nebo se smluvním závazkem na 12 nebo 24 měsíců," uvedl nový vlastník Digi TV Hrvatska.

Pokud je služba aktivována bez závazku, bude měsíční poplatek základního balíčku 78,50 kun (cca 267 Kč), zatímco rozšířený balíček bude první rok zdarma. Vip SAT TV se smlouvou na 12 měsíců získají slevu 50 procent na základní balíček a bezplatný přístup k rozšířené nabídce. Zákazníci tak za základní balíček zaplatí 39,25 kun (cca 134 Kč).

Klienti se smlouvou na 24 měsíců mohou službu Vip SAT TV získat s 50 procentní slevou na základní balíček a volný přístup k rozšířené nabídce v prvních 12 měsících. Zákazníci tak budou v prvních 12 měsících platit 39,25 kun měsíčně a dalších 12 měsíců 118,50 kun měsíčně (cca 403 Kč) (78,50 kun za základní a 40 kun za rozšířený balíček).

Služby Vip SAT TV se vysílají přes satelit Intelsat 10-02 (1°W).

zdroj: teve.ba





Reklama




Vybrané články