Quantcast

Cyfrowy Polsat s novou prepaid nabídkou

| redakce | tisk

Polská satelitní platforma Cyfrowy Polsat přichystala novou nabídku s předplacenou službou. Zákazníci, kteří nechtějí uzavírat smlouvu, mohou již za 99 zlotých mít DVB-T přijímač T-HD 210 v sadě s příjmem paketu Extra po dobu tří měsíců.

Promo nabídka obsahuje také přijímač T-HD 1000 za 149 zlotých s příjmem paketu Extra po dobu 6 měsíců bez poplatků s možností bezplatného využívání materiálů internetové televize ipla.

Akce provozovatele obsahuje také satelitní přijímače HD 2000 a HD 3000 za 149 zlotých s paketem Mini HD zaručující přístup k 33 programům po dobu šesti měsíců bez poplatků. Po skončení tohoto období mohou diváci sledovat paket Darmowy HD.

DVB-T přijímače platformy Cyfrowy Polsat jsou jediná zařízení na trhu, která kromě kanálů dostupných v rámci digitálního terestrického vysílání umožňuje přijímat také další stanice v technologii DVB-T. Tyto polské produkty zajišťují kvalitu obrazu a zvuku v digitální kvalitě a také stanice v HD rozlišení. Po připojení k síti je možné využívat bezplatnou nabídku internetové televize ipla a umožňují připojit pevný disk k UZSB rozhraní s možností nahrávat oblíbené pořady.

Na smartfonech, tabletech a laptopech je možné kanály z nabídky TV Mobilna sledovat prostřednictvím kapesního přijímače M-T 5000, který spolupracuje mj. s operačními systémy iOS, Android a Windows. Pro sledování služby je v prvním kroku nutné nainstalovat bezplatnou aplikaci TV MOBILNA.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články