Quantcast

Crime and Investigation brzy v nabídce Skylink?

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Crime and Investigation brzy v nabídce Skylink?

Abonenti satelitní platformy Skylink se možná brzy dočkají rozšíření programové nabídky o další tématický kanál v SD rozlišení - Crime & Investigation Network. V současné době již probíhají první technické testy.

Programová pozice Crime & Investigation Network se objevila na transpondéru Canal Digitaal na satelitu Astra 3B, na kmitočtu 11,914 GHz, pol. H. V tomto DVB-S multiplexu se vysílají dvě programové pozice - "Crime Investigation" a "Crime Investigation CZ". Ta první je plně aktivní a v rámci simulcryptu zakódována systémy Mediaguard a Nagravision, které patří kartám Canal Digitaal. Ta druhá byla zaktivována během středečního odpoledne se zapojenými systémy CryptoWorks a Irdeto.

"Zatím nemohu potvrdit, zda (případně kdy) se program Crime & Investigation objeví v nabídce Skylinku," uvedl k možnému zařazení programu do programové nabídky Skylinku Ladislav Řeháček, ředitel společnosti Eviso, která se stará o marketing pro Skylink. "Pravdou je, že v současné době probíhají jednání mezi M7 Group a provozovatelem C&I, nicméně zatím nevím o tom, že by byla uzavřena smlouva," říká.

Crime & Investigation Network je panevropský televizní kanál zaměřený na pořady o trestné činnosti, vyšetřování a mystery. Stanice je provozována a vlastněna společností A+E Networks UK, kterou vlastní A+E Networks a BSkyB. Pokud se stanice stane součástí nabídky Skylink, bude to již druhá stanice od stejné společnosti. A+E Networks UK poskytuje klientům Skylink stanici History v SD i HD rozlišení.

technické parametry:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,914 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, service ID 20827/20828, video PID 527, audio PID 107, CA Mediaguard + Nagravision





Reklama




Vybrané články