Quantcast

100. ročník Tour de France na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport bude od 29. června do 21. července 2013 vysílat jubilejní 100. ročník nejprestižnějšího cyklistického závodu světa Tour de France. Všech 21 etap bude Eurosport vysílat ŽIVĚ v nativním HD. Celkem se mohou diváci těšit na rekordních a bezkonkurenčních 280 vysílaných hodin, z toho téměř 90 hodin ŽIVĚ.

Eurosport vysílá živé cyklistické přenosy 200 dní v roce a Tour de France již přes dvacet let. Jeho redakční tým tedy těží z dlouhodobých a bezkonkurenčních zkušeností.

Každou etapu představí 20 minut zpravodajství, které nabídne její rozbor a klíčové body dne, hlavní favority i předpovědi expertů. Eurosport nabídne i živý magazín Tour de France Extra, který bezprostředně po skončení každé etapy představí špičkové jezdce, týmové manažery a další hosty, kteří budou analyzovat právě uplynulý závodní den. Exkluzivní živé pokrytí dění v cíli jednotlivých etap zajistí Eurosportu produkční studio a štáby přímo z místa. Eurosport tak zachytí skutečné reakce klíčových cyklistů závodu bezprostředně poté, co dojeli do cíle.

Diváci české verze Eurosportu se mohou těšit na řadu zajímavých hostů včetně bývalého úspěšného cyklisty a dnes majitele časopisu peloton Karla Vacka a také Richarda Faltuse, který rozjížděl spurty Markovi Cavendishovi. Česká redakce Eurosportu připravila pro své diváky i vědomostní soutěže, mezi atraktivními cenami jsou kolo BMC Granfondo GF02 nebo knihy o Tour de France (více na http://tv.eurosport.cz)

Zkrácené záznamy všech etap uvidí diváci nejdříve na programu Eurosport 2 ve večerních hodinách. Další záznamy bude Eurosport vysílat na obou programech v nočních, ranních i dopoledních hodinách.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články