Quantcast

O2TV rozšířila nabídku programů o filmový kanál Film+

| redakce | tisk

Od 5. 8. 2013 je televizní kanál Film+ k dispozici předplatitelům služby O2TV provozované předním telekomunikačním operátorem na českém trhu Telefónica Czech Republic. Zákazníci služby O2TV získávají možnost sledovat moderní pojetí filmového kanálu, plného zábavy s filmy všech žánrů pro všechny věkové skupiny diváků a milovníky filmu.

Film+ je místem setkání se snímky z dílen světových i domácích tvůrců. Film+ pravidelně nasazuje do vysílání exkluzivní televizní premiéry, tematické žánrové bloky, nabízí bonusové materiály k filmům a zásadně nepřerušuje filmovou produkci reklamou. Film+ aktivně a rád komunikuje se svými diváky prostřednictvím všech moderních telekomunikačních prostředků a jeho programovou nabídku diváci naleznou takřka ve všech tištěných i internetových formách programových periodik. Více o Film+ se dozvíte na www.filmplus.cz nebo na facebooku www.facebook.com/FilmPlus

Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable, která filmový kanál Film+ produkuje a distribuuje na českém a slovenském mediálním trhu, říká: "Uzavření dohody o zařazení Film+ do nabídky O2TV považuji ze strany společnosti Telefónica za potvrzení kvalit tohoto filmového kanálu a za ocenění naší dlouhodobé strategie, nabízet dramaturgicky i vizuálně propracovaný produkt s kvalitním a divácky úspěšným obsahem. Stoupající diváckou oblibu Film+ potvrzují též měření sledovanosti společnosti, ATO Mediaresearch, která ve vybraných dnech měsíce července, několikrát zaznamenala výsledky nad 2% podíl sledovanosti. Rekordním výsledek přinesla například sobota 13. 7., kdy v pozdním bloku podíl sledovanosti Film+ přesáhl 2,6%, kterým předstihl takřka všechny terestrické kanály na trhu. Věřím, že se Film+ bude v nabídce O2TV i nadále dařit a jménem IKO Cable, přeji všem divákům O2TV skvělou zábavu při sledování Film+."

Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilní hlas a data společnosti Telefónica uvádí: "Jsme rádi, že můžeme zařadit filmový kanál Film+ do našeho portfolia kanálů v rámci služby O2TV. Naším cílem je nabídnout našim O2TV zákazníkům široké spektrum kanálů s kvalitním a zábavným obsahem. Jsme přesvědčeni, že Film+, osloví širokou skupinu diváků z řad našich zákazníků."

Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozuje téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Nabízí nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice. Mimořádnou pozornost věnuje využití růstového potenciálu především v datové a internetové oblasti. Společnost provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace - datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Jak první operátor v České Republice spustila LTE (Long Term Evolution), síť 4. generace mobilní komunikace, která umožňuje nejrychlejší mobilní internet současnosti. Telefónica Czech Republic je také předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.

zdroj: IKO Cable





Reklama




Vybrané články