Quantcast

Óčko odvysílá třetí koncert bez napětí

| redakce | tisk

Hudební televize Óčko v neděli, 15. 9., odvysílá už třetí akustický koncert, který natočila v rámci seriálu akustických koncertů předních českých a slovenských skupin a interpretů - G2 Acoustic Stage.

Koncert skupiny Vypsaná Fixa je v programu Óčka zařazen na neděli, 15.9., od 21:00. Do konce letošního roku na diváky Óčka čekají ještě 3 nedělní záznamy a 4 natáčecí dny. Nejbližší z těchto natáčení jsou vystoupení Martina Haricha (30.9.2013) a Michala Hrůzy (1.10.2013). Diváci opět budou mít možnost získat vstupenky na koncerty - další informace Óčko přinese ve svém vysílání, už v průběhu vysílání záznamu koncertu Vypsané Fixy.

O projektu:

Tímto projektem chceme divákům naservírovat muziku jejich oblíbených kapel v té nejsurovější podobě, bez jakýchkoli zásahů nejmodernější techniky. Podtitul : Žádný playback, žádná přetvářka, žádná elektronika. Čistá muzika! - plně charakterizuje nejsilnější stránku projektu. Myslíme si, že diváci, v současné době, kdy se na ně valí obrovské množství elektronické hudby, ocení a přivítají koncert jejich oblíbené kapely, ve kterém vynikne síla textů, kouzlo akustických nástrojů a komorní atmosféra“, říká k projektu music boss Óčka Michal Klein.

Natáčení probíhají v pražské Retro Music Hall. Do konce roku 2014 Óčko natočí, odvysílá a následně vydá na CD a DVD celkem 12 koncertů. Partnerem G2 Acoustic Stage je konto G2 od Komerční banky. Výrobcem a distributorem CD a DVD je Universal Music.

zdroj: TV Óčko





Reklama




Vybrané články