Quantcast

Discovery Turbo Xtra, TVP Regionalna, PULS 2 - podzimní novinky nc+

| redakce | tiskobrázek k článku: Discovery Turbo Xtra, TVP Regionalna, PULS 2 - podzimní novinky nc+

Dne 17. září 2013 se v polské satelitní platformě nc+ objeví na pozici Discovery World nový kanál Discovery Turbo Xtra. Z dalších novinek nc+ - od 1.10.2013 nahradí stávající programy AXN Sci-Fi a AXN Crime programy AXN White a AXN Black.

Vedle těchto novinek se platforma rozšířila o dva nové programy - TVP Regionalna a PULS 2.

Od 17.9.2013 se bude na pozici Discovery World vysílat kanál pod názvem Discovery Turbo Xtra. Programová nabídka stanice se zaměří na automobilový průmysl ale také na mužská jídla nebo rybolov.

Dne 1.10.2013 proběhne rebranding tématických kanálů AXN. Od tohoto data budou programy AXN Crime a AXN Sci-Fi nahrazeny programy AXN Black a AXN White. Ten druhý se zaměří na americké a evropské filmy a také nejnovější známé a oblíbené seriály a filmy. AXN Black bude vysílat akční filmy a seriály.

Od 13.9.2013 je součástí nabídky nc+ komerční kanál PULS 2. Stanice je dostupná také zákazníkům platforem TNK, NNK a Smart HD+. PULS 2 je jeden ze dvou programů Telewizja Puls SP. z o.o., který doplňuje programovou nabídku TV Puls. Vysílá filmy pro celou rodinu, komedie, akční filmy a také nejlepší animované seriály pro děti.

Další programovou novinkou nc+ je stanice TVP Regionalna. Abonenti mají možnost sledovat varšavskou mutaci stanice.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články