Quantcast

Vzniká nový polský hudební kanál Power TV

| redakce | tisk

Firma Michał Winnicki Entertainment je producentem a distributorem nového hudebně-zábavního kanálu s názvem Power TV. V portfoliu této firmy je produkce pro televize TVR, TVP Polonia, TV Biznes, TV4 a TVP INFO.

Připomeňme, že již před rokem se na satelitu Eutelsat Hot Bird (13°E) objevil testovací signál jiného projektu stejného vysílatele - Adventure TV. Kanál se na přijímačích identifikoval jako Winnicki TV. Po několika dní testů bylo testovací vysílání ukončeno.

Power TV má být kanálem hudebně-zábavním a již brzy se má objevit v nabídkách satelitních a kabelových sítí. Více než 50 procent vysílacího času vyplní polská zábavní hudba. Stanice bude vysílat videoklipy a hudební magazíny. Na stanici se objeví také videoklipy zahraničních interpretů (včetně z 80. a 90. let minulého století). Provozovatel zdůraznil, že starší klipy prošly digitální rekonstrukcí s cílem zajistit lepší technickou kvalitu materiálů.

V programu Power TV se objeví také tématické magazíny, pásmo pořadů věnovaných extrémním sportům. Stanice bude vysílat také magazíny o golfu a relaci o počítačových hrách.

Provozovatel také upozorňuje, že Power TV bude vysílat i v HD rozlišení. Termín startu zatím není známý.

zdroj: satkurier.pl, sat-charts.eu





Reklama




Vybrané články