Quantcast

FightBox HD s exkluzívní show Bojová noc II.

| redakce | tiskobrázek k článku: FightBox HD s exkluzívní show Bojová noc II.

Stanice FightBox HD připravila pro své diváky a fanoušky bojových sportů skutečnou lahůdku. V sobotu 8. března ve 20.00 hodin živě odvysílá exkluzívní show Bojová noc II. přímo z polské Vratislavi. Nadšenci bojových umění si na FightBox HD vychutnají 8 soubojů té nejvyšší kvality v kategoriích MMA a K1. Jde o vůbec první přímý přenos stanice FightBox HD z podobného turnaje.

V akci se představí absolutní špička bojových sportů v Polsku. Bude mezi nimi i několikanásobný šampión v K-1 a mistr světa v Muay Thai Pawel Jedrzejczyk, olympijský medailista Damian Janikowski a mnoho dalších.

Na své si přijdou i fanoušci žen v ringu. Ve vzájemném souboji si určitě nic nedarují Sylwia Juskiewicz a Marta Chojnoska, které patří k nejlepším ženským bojovnicím v Evropě. Obě si změří vzájemné síly v souboji podle pravidel K-1.

FightBox HD s exkluzívní show Bojová noc II.
▲ FightBox HD s exkluzívní show Bojová noc II.

Další atraktivní zápas, tentokrát v kategorii MMA, se odehraje mezi Tymoteuszem Swiatkem (bilance zápasů 12 - 1) a zatím nezdolaným Gerardem Linderem (4 - 0). Favorizovaný Swiatek doufá v postup do soutěží nejvyšších kategorií UFC (Ultimate Fighting Championship) či Bellator. Polský šampion se chce předvést, sebevědomý Linder mu to ovšem jistě nehodlá dopřát, takže se máme na co těšit.

Další souboje:
Wojciech Bartnik vs. TBA (MMA)
Patryk Grudniewski vs. Mateusz Tatarek (MMA, 70kg)
Janusz Dylewski vs. Michal Piszczek (MMA těžká váha)
Radoslaw Pupin vs. TBA (K-1)
Damian Komisarski vs. TBA (MMA, welterová váha)
Przemyslaw Bubinski vs. Piotr Rogosz (K-1, 81kg)

Kromě diváků stanice FightBox HD, která je dostupná ve vybraných sítích českých kabelových, IPTV a satelitních operátorů, si tento nezapomenutelný večer mohou užít i předplatitelé služby Filmbox Live na www.fightboxlive.com

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články