Quantcast

Seriál Wentworth: sama proti všem na Filmboxu HD

| redakce | tisk

Na české obrazovky přichází další seriálový hit od protinožců, tentokrát z prostředí ženské věznice. Do nápravného zařízení Wentworth, které propůjčilo název celému seriálu, přichází nová odsouzená. V odloučení od dcery si mladá žena jen těžce si zvyká na tvrdý vězeňský režim a brzy se dostává do vážných konfliktů se spoluvězeňkyněmi.

V televizní premiéře můžete tento seriál sledovat na programu FilmBox každou středu od 2. dubna od 21:00 a na programu FilmBox HD každý čtvrtek od 3. dubna vždy od 22:00 hodin.

Seriál Wentworth: sama proti všem na Filmboxu HD
▲ Seriál Wentworth: sama proti všem na Filmboxu HD

Projekt volně navazuje na australský seriál Prisoner, který v první polovině osmdesátých let zaznamenal obrovský úspěch v celém anglicko-jazyčném světě a sklidil na dva tucty různých ocenění pro televizní tvorbu. Nezapadl ani Wentworth, který se po svém uvedení v polovině minulého roku se stal nejsledovanějším ne-sportovním pořadem všech dob v australské televizi.

Ve věznici Wentworth se střetávají ty nejhorší kriminálnice mezi sebou i s bezohlednými bachařkami. Není to místo, kde by se člověk chtěl ocitnout,“ říká Adrian Gumulák, vedoucí českého zastoupení společnosti SPI International. „Rozhodně to ale jsou dokonalé kulisy pro neobyčejně napínavé drama, které vás připoutá k obrazovce od první minuty.“

Hlavní roli ztvárnila Novozélanďanka Danielle Cormack, kterou čeští diváci znají ze seriálů Xena: Princezna bojovnice či Ostré jako břitva; posledně jmenovaný seriál si odbyl českou premiéru loni na stanicích FilmBox.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články