Quantcast

Nový vzhled kanálů Viasat. Viasat Explorer se mění na Viasat Explore

| redakce | tiskobrázek k článku: Nový vzhled kanálů Viasat. Viasat Explorer se mění na Viasat Explore

Společnost Viasat Broadcasting, která je součástí mezinárodní zábavní skupiny Modern Times Group (MTG), dnes informovala o redesignu svých placených TV kanálů. V úterý 29. dubna se změní vzhled všech dokumentárních kanálů.

Všechny redesignované kanály dostanou nové logo, získají nový on-air balíček a novou off-air identitu. Nová loga a vzhled byly optimalizovány tak, aby dobře vypadaly na jakémkoli zařízení a podporovaly zobrazení na více obrazovkách u všech služeb TV Everywhere.

Redesign se týká dokumentárních kanálů Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature.

Karin Heijink, viceprezidentka divize Pay-TV East skupiny MTG, komentuje: „Investovali jsme do silnějšího obsahu a na našich kanálech nyní nabízíme mnohem více exkluzivních evropských premiér než dosud. Nový vzrušující vzhled odráží novou identitu kanálů a vysokou kvalitu nové programové nabídky. Stále více diváků si vychutnává naše pořady na mobilních zařízeních, takže redesign byl logickým krokem vedoucím ke zkvalitnění sledování odkudkoli.“

Naše portfolio dokumentárních a filmových kanálů vypráví ty nejlepší a nejpoutavější příběhy improvizované zábavy a stalo se nutností pro provozovatele platforem na celém světě,“ dodal.

Abychom lépe reflektovali pestrou programovou nabídku, přejmenovali jsme Viasat Explorer na Viasat Explore. Charakteristickými rysy Viasat Explore jsou zvídavost, dobrodružnost a odhodlanost - objevování nového a neobvyklého nás vzrušuje a žene kupředu. Od převratných vědeckých objevů po všední život sympatických lidí na našem kanálu, kteří dělají věci jinak.

Viasat History je doslova nabitý úchvatnými historickými dokumenty, které se na minulost dívají svěžím moderním pohledem. Naše inteligentní a pečlivě sestavené programy založené na důkladně ověřených informacích zvou naše diváky na nezapomenutelný výlet časem, během kterého se nejen pobaví, ale také zapojí svou hlavu. Středem našeho zájmu je historie Evropy, odkrývání tajemství minulosti a jejich vliv na současnost.

Viasat Nature nechává přírodu vyprávět její vlastní inspirující příběh. Naši reportéři, odborníci přes divočinu i obyčejní lidé se s vámi dopodrobna podělí o své poutavé příběhy.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články