Quantcast

Vietnamská VTC 10 volně na 13E

| redakce | tisk

Přední mediální společnost ve Vietnamu VTC (Vietnam Television Corporation) zahájila vysílání svého programu z nejpopulárnějšího satelitního systému v Evropě. Na satelitu Eutelsat Hot Bird na 13°E ve spolupráci s operátorem RRsat bylo spuštěno nekódované vysílání stanice VTC 10. Projekt je tvořen s ohledem na Vietnamce v zahraničí.

VTC 10 přináší kulturní a duchovní dědictví obyvatel Vietnamu. Je to telekomunikační most mezi jinými národy. Kromě toho je důležitým zdrojem informací pro Vietnamce, kteří se nacházejí v zahraničí. Stanice vysílá mix různých pořadů - od zpravodajství, kultury, dokumentů, zábavy a filmů. Některé pořady se vysílají v angličtině, aby bylo možné lépe komunikovat s mezinárodním publikem.

Hlavním distributorem VTC 10 je firma NetViet, která spolupracuje se 32 partnery v šíření vysílání do milionů domácností na 4 kontinentech ve 20 zemích.

Vietnamská VTC 10 volně na 13E
▲ Vietnamská VTC 10 volně na 13E

Za zmínku stojí také fakt, že VTC 10 je již druhým mezinárodním kanálem z Vietnamu, který je dostupný na 13°E. Již několik let je v Evropě dostupný státní kanál VTV4.

technické parametry:

Eutelsat Hot Bird 13D (13°E), freq. 10,815 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články